New You Diet Care

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding staat bij NewYou hoog in het vaandel. Samen staan we namelijk sterk!

We beginnen met een vrijblijvend intake gesprek waarbij we jouw doelen en wensen bespreken en samen een concreet voedingsplan opstellen. Ik kijk naar je situatie en denk met je mee in oplossingen. Heb je een druk gezinsleven, ben je veel onderweg of heb je een drukke baan? Samen zorgen we ervoor dat het goed inpasbaar is in jouw leven.

Wekelijks kom je bij mij langs om de gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

Natuurlijk wil je niet voor de rest van je leven blijven lijnen. Je wilt graag succesvol afvallen en op gewicht blijven. Ik richt mij met mijn praktijk NewYou niet alleen op verantwoord afvallen, maar vooral ook op blijvend resultaat. Daarom blijf je na het behalen van je streefgewicht nog minimaal een jaar gratis onder mijn begeleiding om terugval te voorkomen. Zo zorgen we er samen voor dat je je streefgewicht ook daadwerkelijk behoudt.

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? Het is geen kwestie van kunnen, maar doen! Ik help je er graag bij. Kan ik iets voor jou betekenen?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Intakegesprek